1. Algemene bepalingen

Artikel 1 – Algemeen

1. Onder opdrachtgever wordt verstaan degene die de opdracht verstrekt.
2. Onder opdrachtnemer wordt verstaan Jobbink
3. Onder kandidaat word verstaan de ondernemer, onderneming of werknemer die Jobbink ter beschikking stelt van opdrachtgever voor het uitvoeren van de opdracht.
4. Onder overeenkomst wordt verstaan de door opdrachtnemer en opdrachtgever ondertekende opdrachtbevestiging en/of overeenkomst waar deze algemene voorwaarden integraal onderdeel van uitmaken.

Artikel 2 – Toepasselijkheid

  1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen van opdrachtnemer aan opdrachtgever en/of te sluiten overeenkomsten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer inzake het verrichten van diensten door opdrachtnemer of gedetacheerde voor opdrachtgever.
  2. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van opdrachtgevers branche organisaties of andere derden op een overeenkomst met opdrachtnemer wordt uitdrukkelijk uitgesloten.
  3. Afwijkende voorwaarden maken deel uit van de overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever indien die voorwaarden door zowel opdrachtnemer als opdrachtgever uitdrukkelijk schriftelijk zijn aanvaard.
  4. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle toekomstige overeenkomsten tussen opdrachtnemer en opdrachtgever, en gedetacheerde en opdrachtnemer.
  5. Indien enige bepaling van deze algemene voorwaarden nietig is of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen volledig van kracht blijven en zullen opdrachtnemer en opdrachtgever indien door opdrachtnemer gewenst in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige c.q. vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde bepaling in acht worden genomen. Desondanks mag opdrachtnemer op elk gewenst moment indien door haar gewenst de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging wijzigen.

Artikel 3 – Totstandkoming overeenkomsten

1. Een overeenkomst tussen opdrachtnemer en opdrachtgever komt tot stand door middel van aanbod en aanvaarding. opdrachtnemer verstrekt een schriftelijke opdrachtbevestiging aan opdrachtgever waarin alle zaken die betrekking hebben op de opdracht staan verwoord. Aanvaarding vindt plaats door middel van ondertekening van de opdrachtbevestiging door opdrachtgever. Tevens is van aanvaarding sprake indien uit gedragingen van opdrachtgever blijkt dat feitelijk uitvoering is gegeven aan de overeenkomst.
2. Een overeenkomst tussen opdrachtnemer en gedetacheerde komt tot stand door middel van aanbod en aanvaarding door gedetacheerde door middel van ondertekening van de opdrachtovereenkomst. Indien dit personeel van opdrachtnemer betreft word dit als onderdeel van de werkzaamheden opgenomen in de arbeidsovereenkomst.
3. De overeenkomst met opdrachtgever heeft geen andere inhoud dan door opdrachtnemer in de opdrachtbevestiging is vermeld.
4. Indien één of meer bepalingen van deze algemene voorwaarden strijdig zijn met het bepaalde in de overeenkomst, prevaleren de betrokken bepalingen van de overeenkomst.

Artikel 4 – Aanbiedingen/offertes

Alle aanbiedingen, offertes en prijzen van opdrachtnemer, waar ook gepubliceerd en hoe ook gedaan, zijn herroepelijk, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders overeengekomen.

Artikel 5 – Uitvoering opdracht

1. De wijze van uitvoering van de opdracht wordt beschreven in de opdrachtbevestiging.
2. Voor zover niet beschreven in de opdrachtbevestiging, of in geval van onvoorziene omstandigheden, verplicht opdrachtnemer zich tot uitvoering van de opdracht in het beste belang van de opdracht en de bij de opdracht betrokken partijen. Gedetacheerden nemen deze zelfde verantwoording bij het aangaan van de opdrachtovereenkomst.
3. Een opdracht wordt als geslaagd beschouwd wanneer deze de eerste verwachtte einddatum heeft bereikt met dezelfde kandidaat.
4. Onder indiensttreding wordt hier verstaan iedere overeenkomst na overname van de kandidaat op grond
waarvan de kandidaat werkzaamheden verricht ten behoeve van opdrachtgever, ongeacht de benaming
van de functie zonder verdere tussenkomst van opdrachtnemer en na betaling van de overname fee aan opdrachtnemer.
5. Onder opdrachtgever wordt tevens verstaan iedere organisatie waarmee opdrachtnemer op enigerlei wijze
in een concernverhouding staat of anderszins is gelieerd.

Ontvang onze volledige Algemene Voorwaarden op aanvraag. Een aanvraag hiervan doet u via het contactformulier en kan enkel bij lopende en nieuw te sluiten overeenkomsten dan wel samenwerkingsverbanden.